Anmäl din trädgård!

Nu finns möjligheten att öppna upp ditt gröna paradis för andra trädgårdsentusiaster! Idag, den 15 januari, öppnar anmälan till Mötesplats Trädgård 2024. Det är dags att dela din gröna oas och inspirera andra med din trädgårdsprakt.

Anmäl din trädgård!

Om du har en trädgård som du är stolt över och vill dela med dig av, är det nu dags att anmäla den till Mötesplats Trädgård 2024. Besök vår karta och fyll i anmälningsformuläret för att vara en del av detta fantastiska trädgårdsäventyr. Var med och skapa en gemenskap av trädgårdsälskare som delar sina gröna hemligheter med varandra.

Upptäck andra trädgårdar på Mötesplats Trädgård!

Är du istället intresserad av att utforska andras trädgårdar? Gå till öppna trädgårdar 2024 och se alla fantastiska trädgårdar som är med i årets evenemang. Kartan är interaktiv och gör det enkelt för dig att hitta trädgårdar i ditt område eller planera en trädgårdsrutt för en dag full av gröna upptäckter.

Interaktiva kartan

För att göra upptäcktsresan ännu enklare har vi en interaktiv karta där varje trädgård representeras av en pin. Klicka på en pin för att få information om den specifika trädgården – från växtsorter och trädgårdsdesign från trädgårdsägaren själv. Det är som att gå på en virtuell trädgårdsvandring, direkt från din egen dator eller mobil!

Lägg till din trädgård på kartan!

Är din trädgård ännu inte representerad på kartan? Oroa dig inte! Vi uppmanar alla trädgårdsentusiaster att bidra till kartan genom att lägga till sin egen trädgård. Klicka på “+”-symbolen på kartan och fyll i nödvändig information för att ge andra trädgårdsälskare möjlighet att upptäcka din gröna oas.

Varmt välkomna till Mötesplats Trädgård 2024 – där varje trädgård berättar en unik historia!

Hälsningar
Hilma och Doris

Publicerat den